Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Princi Saudit do ta blejë Palermon?

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Princi Saudit do ta blejë Palermon? Empty
MesazhTitulli: Princi Saudit do ta blejë Palermon?    	  Princi Saudit do ta blejë Palermon? I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 9:52 am

Princi Saudit do ta blejë Palermon? F.1113150212359_m
Presidenti në largim i Palermos, Maurizio Zamparini, thotë se ai është i gatshëm ta shesë klubin italian duke shtuar se zgjidhja më e mirë është Princi i Arabisë Saudite.
“Tash po e shes Palermon. Po largohem. Është një vendim që e kam marrë për të mirën e ekipit. Është një vendim i pakthyeshëm derisa institucionet qendrore në futboll të ndryshojnë si Lega, FIGC (Federata Italiane e Futbollit) dhe AIA (Asociacioni i Arbitrave). Por kjo nuk do të ndodhë brenda disa ditësh”.

“Do të ishte e mjaftueshme që një arbitër si Banti të ndalohet. AIA duhet të marrë aksione kundër arbitrave që gabojnë. Më thoni se pse klubet e mëdha si Milan, Inter dhe Juve, nuk kanë pasur penalti kundër tyre për 33 ndeshje?”, ka thënë Zamparini.

Zamparini ka identifikuar Princin Saudit Abdul Mohsin Al Hokair si personin më të duhur për të blerë dhe udhëhequr Palermon në të ardhmen.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Princi Saudit do ta blejë Palermon?
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Moggi: Milani ta blejë Ibrahimovic
»  Facebook do të blejë 15 biznese të reja
» Ferguson: City nuk mund ta blejë shpirtin ekipor

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajme nga Sporti-
Kërce tek: