Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Regjimi i nënave vegjetariane, dëmton fëmijët !

Shko poshtë 
2 posters
AutoriMesazh
dr.Delfina
WebMaster
WebMaster
dr.Delfina

<b>Postime</b> Postime : 1077

Regjimi i nënave vegjetariane, dëmton fëmijët  ! Empty
MesazhTitulli: Regjimi i nënave vegjetariane, dëmton fëmijët !   Regjimi i nënave vegjetariane, dëmton fëmijët  ! I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 4:49 pm

Nuk është aspak e shëndetshme që një nënë të heqë nga dieta e fëmijës së saj, ushqimet me origjinë shtazore, gjatë periudhës së ushqimit me qumësht.

Studimet të mjaftueshme tregojnë sesi fëmijët e mamave vegjetarianë, të privuar nga proteinat shtazore, lindin më të vegjël dhe rritem më ngadalë, një efekt që mund të kthehet në problem të vazhdueshëm për jetën e tyre të mëvonshme.

Në rast se mjekëve u duhet t’i kthejnë këta fëmijë me një organizëm normal, atyre u duhet që për dy vjet, të hanë një sasi të kufizuar mishi në ditë, që të kthehen në njerëz më energjikë dhe aktivë.

Ushqimet me origjinë shtazore përmbajnë disa substanca ushqyese që nuk gjenden tek asnjë produkt tjetër ushqimor.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.com
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Regjimi i nënave vegjetariane, dëmton fëmijët  ! Empty
MesazhTitulli: Re: Regjimi i nënave vegjetariane, dëmton fëmijët !   Regjimi i nënave vegjetariane, dëmton fëmijët  ! I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 9:18 pm

nENA Kujdes me ushqim
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Regjimi i nënave vegjetariane, dëmton fëmijët !
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Gratë vegjetariane, më pak të rrezikuara nga kanceri i gjirit
» Djemtë e shkurtojnë jetëgjatësinë e nënave
» Truri i nënave të reja, më i madh
» MP3 dëmton dëgjimin
» Marihuana nuk i dëmton mushkëritë

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet Mjeksore-
Kërce tek: