Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Pyetje lidhur me semundjen e Fibroza Cistike

Shko poshtë 
AutoriMesazh
nexhmije
Anëtarë i MG
Anëtarë i MG
nexhmije

<b>Postime</b> Postime : 1

Pyetje lidhur me semundjen e Fibroza Cistike Empty
MesazhTitulli: Pyetje lidhur me semundjen e Fibroza Cistike   Pyetje lidhur me semundjen e Fibroza Cistike I_icon_minitimeTue Jan 28, 2014 9:44 am

Pershendetje,
Redaksi e nderuar pasi kam një përvojë të hidhur me ketë sëmundje ju lutem që të me jepni shpjegime me detale lidhur me ketë sëmundje, apo sqarime lidhur me kurimin e kësaj sëmundje . Femiu qe vuan nga kjo semundje i ka 5 vjet, në vitin e par të jetes ka pasur probleme me kollitje dhe frymarrjen e ka pasur me te shpesht , gjat sherimit i kan preferuar të bëjnë testin e djersitjes por në atë koh në Tiranë ky laborator kish pas prishje diqka dhe nuk ka munder ta bëjë ketë analiz , ja kanë bër analizen e ADN-së dhe përmes kesaj analize është konstatuar se vuan nga kjo sëmundje, më pastaj nuk ka bërë tjeter analiz për ta vertetuar ketë.
Femiu është mirë koh pas kohe ka probleme por prej atëhere vetem edhe vitin e kaluar ka qenë në spital se ma nuk ka pas nevoj për shtrirje në spital por me koll ka probleme te shpeshta por e mer ndonje ilaq perr koll dhe me inhalim i kalon disa ditë, por prap i perseritet.
Ju lutem të me ndihmoni qfar të bëjmë me ketë fëmi ai po shkon në shkoll parashkollor, normal është i zhvilluar, është shumë intelegjent vetem me koll po ka probleme më shpesh si te veprojm me tuje.
Me padurim e pres përgjigjen e juaj çka më preferoni të bëjë , dhe a ka ndonjë zbulim me te ri lidhur me sherimin e kesaj kësaj sëmundje.

Me shum Respekt,
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pyetje lidhur me semundjen e Fibroza Cistike
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Llafeve :: Pyetje & Pergjigjje-
Kërce tek: