Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Të jetosh me më shumë se një problem shëndetësor

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Dreni
Anëtarë i MG
Anëtarë i MG
Dreni

<b>Postime</b> Postime : 4

Të jetosh me më shumë se një problem shëndetësor Empty
MesazhTitulli: Të jetosh me më shumë se një problem shëndetësor   Të jetosh me më shumë se një problem shëndetësor I_icon_minitimeTue Jun 03, 2014 6:53 pm

Kur ju keni më shumë se një problem shëndetësor, kjo zakonisht do të thotë se ju duhet të paktën më shumë se një ilaçe. Marrëdhënia me ilaçe mund të jetë një nga pjesët më të vështira të kujdesit tuaj. Ilaçet mund të shpëtojnë jetën tuaj, por ato gjithashtu mund të ju dëmtojnë. Ju duhet ti ndjekni ato, e dini se duhet ti marrësh ato dhe ndoshta do të merren me efekte anësore.

Ju dhe të gjithë mjekët tuaj duhet të jenë të vetëdijshëm për të gjitha ilaçet që ju merrni. Kjo bënë më pak që të ketë gjasë që një mjek tu jap një ilaq që bashkëvepron me ilaçin tjetër. Për shembull, një ilaç mund të shkaktojë efekte anësore që formojnë probleme me ilaçet e tjera. Ose një ilaç mund të bëjë një tjetër ilaç më të fortë ose më të dobët.

Të vjetërit duhet të kenë edhe më shumë kujdesë me ilaçet. Sikurse mosha, trupi i juaj bëhet më i ndjeshëm ndaj Ilaçeve. Si rezultat, ilaçet mund të ndërtohen në trupin tuaj dhe të ndikojnë në ju sikurse ju të keni marrë një dozë me të madhe se që u është përshkruar.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Të jetosh me më shumë se një problem shëndetësor
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Pagjumësia, problem i madh shëndetësor
» Ben Blushi "Te Jetosh Ne Ishull"
» Propozimi për martesë shkoi keq, shumë shumë keq
» OBSH: Mungesa e sigurimit shëndetësor rrënon ekonomikisht njerëzit në botë
» AO: Nadal më tej pa problem

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi