Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Facebook bëhet më i madh se Google?

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Facebook bëhet më i madh se Google? Empty
MesazhTitulli: Facebook bëhet më i madh se Google?   Facebook bëhet më i madh se Google? I_icon_minitimeWed Jun 09, 2010 2:39 pm

Facebook bëhet më i madh se Google? F.0609104904552_m

Sipas disa hulumtimeve të bëra nga Hitwise, rrjetet sociale në përgjithësi janë më të popullarizuara se motorët e kërkimit, në disa vende të botës.
Në fakt, rrjetet sociale të tilla si Facebook janë duke u përpjekur shumë të arrijnë rezultate më të mira se emrat e mëdhenj në internet, si Google ose Bing. Dhe, kjo është duke ndodhur për disa muaj rresht.

Siç raporton së fundmi kompania Hitwise, trafiku online i faqes Facebook e ka tejkaluar atë të kompanisë Google, për herë të parë në SHBA, gjatë muajit maj të këtij viti.

Në raport gjithashtu thuhet se njerëzit në Mbretërinë e Bashkuar, më shumë vizitojnë rrjetet sociale se sa motorët e kërkimit. Ndërsa, Facebook kryeson listën e rrjeteve sociale të cilat vizitohet nga përdoruesit, me gjithsejtë 55 për qind të vizitave të cilat shkojnë për të gjitha rrjetet sociale. Nëse këto vizita krahasohen me të gjtha vizitat që përdoruesit i bëjnë online, atëherë Google merr 9.3 për qind të trafikut, ndërsa Facebook merr pjesë me 7 për qind.

Mirëpo, sipas të dhënave për Mbretërinë e Bashkuar, rrjetet sociale kanë 55 për qind më shumë vizita, krahasuar me motorët e kërkimit. Kjo ka ndodhur një herë, mirëpo nëse analizohen trendet, atëherë mund të thuhet se kështu do të jetë edhe në një të ardhme të afërt.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Facebook bëhet më i madh se Google?
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Facebook konkurrent me i madh se Google
» Google Translate bëhet me përkthim live
» A do të bëhet Facebook me para, ndonjëherë?
» Google dhe Facebook në garë për Skype
»  Facebook më shumë trafik se Google

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Teknologjia-
Kërce tek: