Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Essien vazhdon kontratën

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Essien vazhdon kontratën Empty
MesazhTitulli: Essien vazhdon kontratën   Essien vazhdon kontratën I_icon_minitimeThu Jun 17, 2010 10:28 pm

Essien vazhdon kontratën F.0617194020328_m

Mesfushori i Chelseat, Michael Essien, ka nënshkruar kontratë të re dyvjeçare, që do ta mbajë atë në Stamford Bridge deri në vitin 2015.
Mesfushori ganez u transferua te Chelsea në vitin 2005 dhe që nga ajo kohë ka 115 paraqitje në Ligën Premier, kurse në sezonin e fundit nuk arriti të luajë në ndeshjet vendimtare për klubin e tij, e as për kombëtaren në Botëror, për shkak të një dëmtimi.
“Mezi pres të kthehem dhe të kënaqem përsëri me futbollin dhe me trofetë që do t’i fitoj me klubin. Kjo është pse jam këtu. Unë mendoj se është një nga kontratat më të rëndësishme të karrierës time”, tha Essien pas vazhdimit të kontratës.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Essien vazhdon kontratën
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Massa vazhdon kontratën
» Xavi vazhdon kontratën
» Zyrtare: Higuain vazhdon kontratën
» Milani vazhdon kontratën e Storarit
» Zyrtare: Busquets vazhdon kontratën me Barcën