Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Fabregas i zhgënjyer në Del Bosquen

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Fabregas i zhgënjyer në Del Bosquen Empty
MesazhTitulli: Fabregas i zhgënjyer në Del Bosquen   Fabregas i zhgënjyer në Del Bosquen I_icon_minitimeSun Jun 20, 2010 7:47 pm

Fabregas i zhgënjyer në Del Bosquen 95822_2_cesc_fabregas_press_conf_af

Mesfushori i Spanjës, Cesc Fabregas, edhe pse nuk u tregua të jetë i frustruar për mosinkuadrimin e tij ndaj Zvicrës, shfaqi qartë një zhgënjim në trajnerin Vicente del Bosque.
“Nuk dua të them: ‘Jam i hidhëruar ose nuk më intereson pse nuk luaj’. Unë do ta tejkaloj hidhërimin tim duke bërë më të mirën në stërvitje dhe duke dëshmuar se jam i gatshëm të bëj punën time. Nuk pendohem. Nuk luaj aq sa kam dëshirë, por është normale dhe trajneri është ai që i zgjedh të tjerët”.

“Ka mjaft lojtarë kualitativë dhe këtu të gjithë meritojnë të luajnë. Është normale që unë dua të luaj më shumë, në rregull? Futbolli është jeta ime dhe unë kam luftuar gjatë gjithë sezonit që të jem këtu dhe të bëj më të mirën për ekipin”, deklaroi Fabregas për Sky Sports.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Fabregas i zhgënjyer në Del Bosquen
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Wilshere i zhgënjyer me barazimin
» Edhe Walcott i zhgënjyer
» Ibrahimovic për Fabregas?
»  Sneijder i zhgënjyer nga mostransferimi i Afellay
» Ferguson i zhgënjyer me disfatën e parë