Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Fabiano: Luajta me dorë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Fabiano: Luajta me dorë Empty
MesazhTitulli: Fabiano: Luajta me dorë   Fabiano: Luajta me dorë I_icon_minitimeMon Jun 21, 2010 9:14 am

Fabiano: Luajta me dorë Luis-fabiano

Sulmuesi i Brazilit, Luis Fabiano, ka pranuar se ka luajtur me dorë gjatë shënimit të golit të dytë, në fitoren prej 3-1 ndaj Bregut të Fildishtë.
“Unë kam punuar shumë, por goli nuk erdhi. Jam liruar të kem shënuar më në fund. Topi më preki në dorë, por ishte aksidentale, kështu që unë mendoj se ishte gol i rregullt”.

“Nuk kam një numër të kufizuar të golave, të cilat do të doja t’i arrija në këtë Botëror. Unë do të vazhdoj të punoj dhe të shënoj sa më shumë gola që mundem”, tha Fabiano pas ndeshjes.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Fabiano: Luajta me dorë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Fabiano: Dua të bëhem si Romario e Ronaldo
» Milani shënjetstron Caceres dhe Fabiano
» Kaka, Montolivo dhe Fabiano te Interi?
» LDK: RTK-ja në dorë të PDK-së
» Brukseli nuk heq dorë nga EULEX-i

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Afrika e Jugut 2010-
Kërce tek: