Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Ronaldo: Kurrë nuk kthehem te United

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Ronaldo: Kurrë nuk kthehem te United Empty
MesazhTitulli: Ronaldo: Kurrë nuk kthehem te United   Ronaldo: Kurrë nuk kthehem te United I_icon_minitimeMon Jun 21, 2010 11:32 am

Ronaldo: Kurrë nuk kthehem te United Cristiano_ronaldo1

Superylli i Real Madridit, Cristiano Ronaldo, ka hedhur poshtë mundësinë e rikthimit te Manchester Unitedi në një të ardhme.
“Po, natyrisht më mungon Mançesteri. Jo, nuk mendoj se do të kthehem ndonjëherë për të luajtur përsëri për Manchester Unitedin”, theksoi Ronaldo për The Mirror, i pyetur nëse mendon të kthehet ndonjëherë në Old Trafford.

Portugezi 25 vjeçar ka kaluar plotë gjashtë sezone të suksesshme në Old Trafford, ku dhe u bë futbollisti i parë i United që e fitoi topin e artë pas 40 vitesh.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Ronaldo: Kurrë nuk kthehem te United
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Ronaldo: Unë te Barcelona? Kurrë nuk i dihet…
» Mourinho: Do të kthehem në Angli
» Nistelrooy: Bëra gjithçka të kthehem te Reali
» Gjërat që nuk do të përdoren më kurrë
» Cech: Chelsea kurrë nuk mposhtet

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Afrika e Jugut 2010-
Kërce tek: