Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Robben i gatshëm për lojë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Robben i gatshëm për lojë Empty
MesazhTitulli: Robben i gatshëm për lojë   Robben i gatshëm për lojë I_icon_minitimeTue Jun 22, 2010 7:01 am

Ylli i Holandës, Arjen Robben, beson se do të mund ta luajë ndeshjen e tij të parë në Botëror, të martën ndaj Kamerunit.
“Ditëve të fundit unë jam stërvitur normalisht pa ndonjë problem. Tani ndjej se kam nevojë të luajë një ndeshje për të rigjetur ritmin”.

“Të luaj ndaj Kamerunit është e mundshme. Rreziku është fjalë e madhe, pasi që ne tanimë kemi rrezikuar me trajtimin agresiv, i cili ka mundur të më lë jashtë Botërorit dhe të më dërgonte në pushime verore”, u shpreh Robben.Robben i gatshëm për lojë F.0621223845758_m
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Guardiola: Me këtë lojë jemi të dobët për Realin
» Guardiola kërkon Robben?
» Robben mungon ndaj Danimarkës
» Robben: Kjo nuk është e tëra
» Arjen Robben drejt Milanit