Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Federer: Nuk e meritova fitoren

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Federer: Nuk e meritova fitoren Empty
MesazhTitulli: Federer: Nuk e meritova fitoren   Federer: Nuk e meritova fitoren I_icon_minitimeTue Jun 22, 2010 7:07 am

Kampioni aktual i turneut më të madh të tenisit, Wimbledon, Roger Federer, ka deklaruar pas fitores sensacionale ndaj kolumbianit Alejandro Falla në rrethin e parë, se ai ishte me fat dhe se është dashur të pësonte humbje.
“Unë definitivisht pata fat këtu. Unë kam humbur shumë ndeshje të cilat është dashur t’i fitoja, por kjo është një të cilën është dashur ta humbisja, por e tejkalova. Kështu shkojnë punët në terrene me bar. Erdhi si shok ky dizavantazh, si diçka për të cilën nuk isha përgatitur, por duhet të përfitoni nga përvoja dhe forca fizike. Unë jetoj sot, për të luftuar nesër”, deklaroi Federer.

Kjo fitore e Federerit prej tre orë e 18 minutash, e vë atë përballë serbit Ilija Bozoljac, në rrethin e dytë të garave në Wimbledon. Federer: Nuk e meritova fitoren F.0621194159427_m
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Federer në top formë
» Federer: E dua titullin e shtatë
» Federer me vështirësi në rrethin e tretë
» Federer eliminohet nga French Open
» Federer shpëton në hapje të Wimbledonit