Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Casillas: Duhet të kemi vazhdimësi

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Casillas: Duhet të kemi vazhdimësi Empty
MesazhTitulli: Casillas: Duhet të kemi vazhdimësi   Casillas: Duhet të kemi vazhdimësi I_icon_minitimeSat May 15, 2010 9:55 am

Portieri i Real Madridit, Iker Casillas, ka deklaruar në një konferencë për shtyp se skuadrës së tij i duhet vazhdimësi për të rritur besimin në vetvete.Casillas: Duhet të kemi vazhdimësi F.0514202104524_m

“Gjithmonë më ka pëlqyer vazhdimësia dhe besimi, por unë nuk jam ai që i rregulloj këto çështje. Unë gjithnjë do të flas për të zhvilluar sa më mirë të ardhmen e skuadrës, por jo të marr vendime. Që nga konferenca e parë për shtyp, deri tani, e kam parë Manuel Pellegrinin të jetë tejet koherent dhe kompetent. Shpresojmë të kemi stabilitet”.

“Titulli? Gjithçka mund të ndodhë, që nga e mira e deri tek e keqja, por nuk duhet të harrojmë se kemi një ndeshje të cilën duhet ta fitojmë patjetër”, theksoi Casillas për Marca
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Casillas: Duhet të kemi vazhdimësi
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Casillas mendon se porta është pika e dobët e Anglisë
» Schweinsteiger: Kemi besim
» Casillas: 1/8 e LK, traumë për Realin
» Casillas: Të fitojmë ndaj Atleticos
» Casillas: Kartoni i kuq nuk ishte i drejtë