Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Ranieri: Mourinho më bezdis

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Ranieri: Mourinho më bezdis Empty
MesazhTitulli: Ranieri: Mourinho më bezdis   Ranieri: Mourinho më bezdis I_icon_minitimeSun May 16, 2010 8:03 am

Trajneri i Romës, Claudio Ranieri, është i lumtur që skuadra e tij do të jetë në garë për titull edhe në ditën e fundit të sezonit, kështu që ka kërkuar nga të zgjedhurit e tij të japin maksimumin kundër Chievos.
Ranieri: Mourinho më bezdis F.0515160403847_m

“Jam i lumtur, u premtuam tifozëve tanë se do të luftojmë deri në fund dhe këtë e bëmë. Kuptohet, jemi të lodhur- kjo skuadër filloi të luante shumë kohë më parë, teksa të tjerët ishin ende në pushim, por ne ende kemi energji, motivim dhe dëshirë për të kënaqur tifozët tanë. Pastaj çka të ndodhë le të ndodhë”.

“Nuk mendoj për Interin, unë mendoj vetëm për Romën. Të arrijmë 80 pikë do të jetë fantastike, jemi munduar ta fitojmë kampionatin deri në fund, gjë që s’ka ndodhur me vite”.

“Ndjehem me fat që jam trajner futbolli, sepse jam një njeri që bën atë që dëshiron. Mourinho ka shumë për të thënë për futbollin, por mua duhet të më ketë për zemër, sepse shpesh flet për mua. Nuk më pëlqen ajo çfarë thotë ai apo çfarë mendon, por ai është shumë bezdisës”, ka thënë Ranieri për Il Corriere dello Sport.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Ranieri: Mourinho më bezdis
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Ranieri: Do të më mungonte Mourinho…jo në të vërtetë
» Ranieri: Do ta mposhtim Juventusin
»  Ranieri: Dua ta fitoj LK me Romën
» Ranieri: Roma, kandidate për Scudetto
» Ranieri: Roma do ta mposhtë Juven