Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Leonardo falënderon Milanin

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Leonardo falënderon Milanin Empty
MesazhTitulli: Leonardo falënderon Milanin   Leonardo falënderon Milanin I_icon_minitimeSun May 16, 2010 1:21 pm

Pasi përfundoi punën e tij si trajner i Milanit në mënyrën më të mirë të mundshme duke e mposhtur Juventusin, Leonardo u shpreh në mënyrë emocionale pas takimitLeonardo falënderon Milanin F.0516102037727_m

“Mendoj se gjërat ndodhin kështu në jetë, ndërsa ne duhet të marrim vendimet në momente të caktuara. Nuk ka ndonjë arsye të veçantë pse kam marrë këtë vendim, kurse më duhet t’i falënderoj të gjithë për 13 vitet e mrekullueshme të kaluara këtu”.

“Përkundër kësaj, unë nuk e di se çfarë është e ardhmja ime. Qëllimi im kryesor është të qëndroj i lumtur, duke mos nxituar në diçka pa u menduar mirë. Po flas për veten dhe të gjithë përreth meje, kjo nuk ndodhi për shkak timin. Unë i respektoj tifozët për qëndrimin e tyre përkundër largimit tim, por jam i sigurt se Milani do të gjejë zgjidhje për të shkuar përpara”, theksoi Leonardo duke iu referuar protestave të Rossonerëve ndaj Berlusconit.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Leonardo falënderon Milanin
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Ronaldinho: Çdo të mirë Leonardo!
» Do ta mposhtim Milanin
» Leonardo: Kupa, objektiv i rëndësishëm
» Leonardo shpreson në titull
» Leonardo konfirmon largimin