Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Galliani: Milani, klubi më i suksesshëm në botë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Galliani: Milani, klubi më i suksesshëm në botë Empty
MesazhTitulli: Galliani: Milani, klubi më i suksesshëm në botë   Galliani: Milani, klubi më i suksesshëm në botë I_icon_minitimeSun May 16, 2010 7:24 pm

Zëvendëspresidenti i Milanit, Adriano Galliani, ka akuzuar fansat kuqezi, të cilët vazhdojnë të abuzojnë dhe fajësojnë pronarin Silvio Berlusconi, duke thënë se ata nuk i falënderohen kryeministrit italian për atë që ka bërë për klubin.Galliani: Milani, klubi më i suksesshëm në botë F.0516205714105_m

“Tifozët duket të kenë harruar, që kur e morëm ne Milanin, klubi ishte duke bankrotuar dhe falë 25 viteve të investimeve të mëdha, ne kemi përjetuar tetë finale të Ligës së Kampionëve. Do të urreja të shihja çfarë do të ndodhte nëse do të kishim një sezon katastrofal si të Juventusit. Ky është klubi më i suksesshëm në botë dhe ky fakt nuk mund të injorohet”.

“Nuk e di nga e marrin këtë qëndrim tifozët. Unë u them që t’i jenë falënderues Berlusconit, për gjithë këto vite të mrekullueshme së bashku. Pa Berlusconin, Milani do të luftonte për mbijetesë, ashtu siç ishte para se ta merrnim në krye. Ai e nxori këtë klub nga bankrotimi, në maje të botës. Çdo analist neutral e di këtë”.

“Unë e di se sa para ka shkrirë ai në këtë klub. Unë kënaqem në tribuna, kur shoh ekipin e të rinjve duke shënuar, kështu që dashuria ime për Milanin e tejkalon çdo kufi. Deri në momentin kur do të jem zyrtarisht i shkarkuar, unë nuk largohem”, deklaroi Galliani.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Galliani: Milani, klubi më i suksesshëm në botë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Cesar: Leonardo do të jetë i suksesshëm
» Cana: Arsenali, klubi im i ardhshëm
» Pepe: Juve, klubi më prestigjioz në Itali
» Galliani takohet me Perezin
» Galliani: Borriello nuk do të rikthehet