Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Prandelli: Nuk ftoj lojtarë si Cassano

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Prandelli: Nuk ftoj lojtarë si Cassano Empty
MesazhTitulli: Prandelli: Nuk ftoj lojtarë si Cassano   Prandelli: Nuk ftoj lojtarë si Cassano I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 9:47 am

Prandelli: Nuk ftoj lojtarë si Cassano F.1112213320880_m
Përzgjedhësi i Italisë, Cesare Prandelli, po tregohet gjithnjë e më i ashpër me lojtarët e pasjellshëm, përderisa Antonio Cassano është lënë jashtë përbërjes së Italisë ndaj Rumanisë, pas problemeve të sulmuesit te klubi i tij.
“Cassano? Unë kam thënë se nuk do të thërras lojtarë të cilët kanë shfaqur sjellje të këqija apo të dhunshme. Kur një lojtar është jashtë një ekipi, atëherë ai nuk mund të ftohet nga kombëtarja”.

“Unë nuk dua ta përjashtoj Cassanon, por ai duhet t’i zgjidhë problemet me Sampdorian. Unë kam biseduar me të dhe kam pasur përshtypjen se dëshiron ta lë futbollin, por i kam thënë atij se duhet të reflektojë dhe të qëndrojë pranë familjes së tij”, precizoi Prandelli.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Prandelli: Nuk ftoj lojtarë si Cassano
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Cassano: Shpresoj të ftohem nga Prandelli
» Tetë lojtarë do largohen nga Arsenali
» Hamburgu shet lojtarë për të blerë Shaqirin
»  Cassano: Mund të fitojmë gjithçka
» Prandelli do ta shpëtojë futbollin italian

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi