Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Moratti: Milani nuk ishte më i mirë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Moratti: Milani nuk ishte më i mirë  Empty
MesazhTitulli: Moratti: Milani nuk ishte më i mirë    Moratti: Milani nuk ishte më i mirë  I_icon_minitimeTue Nov 16, 2010 6:52 am

Moratti: Milani nuk ishte më i mirë  15-moratti4

Milano, 15 nëntor – Pronari i Interit, Massimo Moratti, ka kritikuar futbollistët dhe stafin teknik për mënyrën e lojës dhe humbjen në derbin e qytetit kundër Milanit.

“Milani nuk ishte aq i mirë, por ne nuk kemi luajtur mirë. Kjo më shqetëson më shumë se humbja”, ka thënë Moratti për televizionin italian Sky.

Milani fitoi me golin nga penalltia të shënuar nga Zllatan Ibrahimoviq, i cili dikur ka luajtur për Interin.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Moratti: Milani nuk ishte më i mirë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Moratti: Shkëmbimi Eto’o - Ibra, biznesi më i mirë
»  Moratti: Benitez nuk do të shkarkohet
» Moratti: Do ta fitojmë titullin
» Moratti JO rikthimit të Mancinit
»  Moratti: Ky nuk është Interi im!