Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

“Më maltretojnë në burg, vazhdimisht më lëshojnë filma me luftë”

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

“Më maltretojnë në burg, vazhdimisht më lëshojnë filma me luftë” Empty
MesazhTitulli: “Më maltretojnë në burg, vazhdimisht më lëshojnë filma me luftë”   “Më maltretojnë në burg, vazhdimisht më lëshojnë filma me luftë” I_icon_minitimeTue Nov 16, 2010 9:10 pm

James Poulin, i burgosur në Florida, u ankua se ka parë me qindra herë filmat “Saving Private Ryan” dhe “Pearl Harbour”, ndërsa kjo ia ka dëmtuar shëndetin mendor.
Ai tha se këta filma e maltretojnë pasi “me forcë” detyrohet t’i shikojë skenat e përgjakshme dhe me luftë. Nuk është vetëm ai që është ankuar, ndërsa thotë se filmat i përzgjedhë sherifi lokal, Jack Parker.

I burgosuri u dërgoi letër mediave në Florida në të cilën sqaroi se i ka ndodhur që të njëjtin film ta shoh deri në tri herë në ditë. Poulin u dënua pasi ishte arratisur pas një aksidenti trafiku ku kishte vdekur një person.

Drejtoresha e burgut Susan Jeter, deklaroi se burgu nuk është fajtor për dëmtimin e shëndetit të tij pasi të burgosurit mund të zgjedhin se cilat filma dëshirojnë t’i shohin ose cilat libra dëshirojnë t’i lexojnë, shkruan Daily Mail.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

“Më maltretojnë në burg, vazhdimisht më lëshojnë filma me luftë”
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Më mirë me peshë të tepërt sesa vazhdimisht në dietë
» Pëllumbi përfundoi në burg për spiunazh
» Duhanpirja në filma i nxit të rinjtë për këtë shprehi
» Vëzhguesit partiakë refuzuan ta lëshojnë vendvotimin në Zabel të Ulët
» Ju lutem më ktheni në burg!

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi