Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Ylli më i madh në Japoni është ‘hologrami’

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Ylli më i madh në Japoni është ‘hologrami’ Empty
MesazhTitulli: Ylli më i madh në Japoni është ‘hologrami’    	  Ylli më i madh në Japoni është ‘hologrami’ I_icon_minitimeTue Nov 16, 2010 9:23 pm

Ylli më i madh në Japoni është ‘hologrami’ F.1113091612579_m
Ajo është e ëmbël, ka stil dhe shumë hite, në Japoni është njëra prej pop yjeve më të famshme. Ajo është ‘hologram’.
Hatsuna Miku shpejtë pushtoi skenën muzikore të Japonisë, ndërsa biletat për koncertet e saj shiten “si hallvë”. Ka edhe shumë adhurues. Si të mos jenë, kur performancat e saj duken si ndonjë projeksion i filmave fantastiko-shkencor.

Miku është avatari digjital, ndërsa është krijuar nga firma teknologjike japoneze “Crypton Future Media”. Adhuruesit e Mikus, e cila është e gjatë 157 cm dhe është 16 vjeçare, mund ta programojnë prej shtëpisë që ta këndojë këngën që ata dëshirojnë.

Zëri i saj është krijuar nga tingujt e aktores Saki Fujite. Secili tingull paraqet një shkronjë në gjuhën japoneze të cilat më pas bashkohen dhe krijojnë kështu fjalë dhe fraza. Ka fan klubin e saj, profil në Facebook dhe shtëpinë e saj diskografike.

Koncertet e para “live” i organizoi më 2009, ndërsa më pas ishte edhe në një turne në Singapor. Kjo është hera e parë që një ‘hologram’ përdoret në skenë, të lëvizë dhe pozon si yjet e vërteta të muzikës.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ylli më i madh në Japoni është ‘hologrami’
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Robben: Bayerni nuk është ekip i madh
» Rruga jonë është e vështirë, sepse është pëpjetë, por ajo është e qartë, sepse është e drejtë
» Zbulohet ylli më ‘i ftohtë’
» Vdes ylli anglez i boksit
» Tërmet në Japoni

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Kuriozitete-
Kërce tek: