Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Lindgeaard: Do të kisha sukses te United

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Lindgeaard: Do të kisha sukses te United   Empty
MesazhTitulli: Lindgeaard: Do të kisha sukses te United    Lindgeaard: Do të kisha sukses te United   I_icon_minitimeThu Nov 25, 2010 11:19 pm

Lindgeaard: Do të kisha sukses te United   F.1125202021118_m

Portieri i Aalesunds, Anders Lindegaard, është i bindur se ai mund të jetë i suksesshëm në Old Trafford, përkundër presionit që ekziston në fushën e Djajve të Kuq.
“Unë jam mësuar me një kampionat shumë fizik në Norvegji. Këtu portierët trajtohen si lojtarë jashtë loje. Ata nuk mbrohen në asnjë mënyrë prej kundërshtarëve apo bashkëlojtarëve”.

“Gjithë ato para që mund t’i fitoj te Unitedi, nuk mendoj për ato. Nuk e kam për para. Është për shkak të respektit dhe kënaqësisë. Dua të jem i suksesshëm”, ka thënë Lindegaard.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Lindgeaard: Do të kisha sukses te United
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» United në kërkim të portierëve
» Ibrahimovic, garancia e Milanit për sukses
» United i lidhur me ‘Kakanë e ri’
» United pas Boriellos!
»  Mou: United të nxitohet në LP