Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Rosell: Mourinho do të pritet mirë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Rosell: Mourinho do të pritet mirë   Empty
MesazhTitulli: Rosell: Mourinho do të pritet mirë    Rosell: Mourinho do të pritet mirë   I_icon_minitimeThu Nov 25, 2010 11:21 pm

Rosell: Mourinho do të pritet mirë   F.1125202457954_m

Presidenti i Barcelonës, Sandro Rosell është përkujdesur edhe njëherë për të qetësuar Mourinhon e frikësuar nga Camp Nou, duke paralajmëruar sjellje në nivel të tifozëve blaugranë.
“Kur Mourinho të vijë këtu ne do të jemi shumë njerëzor dhe të sjellshëm, ashtu si gjithmonë. Unë kam folur me shumë prej kolegëve të mi dhe ne që të gjithë duam të motivojmë ekipet tona”.

“Ne duhet të fokusohemi në vetvete dhe të lëmë të tjerët të bëjnë çfarë të dëshirojnë”, tha Rosell.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Rosell: Mourinho do të pritet mirë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Mourinho: Jam trajneri më i mirë në botë
» Zidane: Më mirë Pellegrini, se Mourinho
» Ferguson: Mourinho më i mirë se Ancelotti
» Mourinho: Serie A më ka bërë trajner më të mirë
» Mourinho: Interi është skuadra më e mirë në botë