Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Moyes dëshiron Kupat e Anglisë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Moyes dëshiron Kupat e Anglisë Empty
MesazhTitulli: Moyes dëshiron Kupat e Anglisë   Moyes dëshiron Kupat e Anglisë I_icon_minitimeFri May 21, 2010 8:37 am

Moyes dëshiron Kupat e Anglisë F.0521093918671_m
Menaxheri i Evertonit, David Moyes, dëshiron ta fitojë njërën nga Kupat e Anglisë sezonin e ardhshëm.Moyes dëshiron Kupat e Anglisë
Moyes është i vetëdijshëm se yjet që ka në skuadër do të tërheqin vëmendjen e klubeve të mëdha, por me Tim Cahill, dhe Seamus Coleman që tashmë kanë nënshkruar marrëveshje të reja, dhe me një kontratë për Jack Rodwell që besohet të arrihet së shpejti, Moyes është më i qetë.

“Nuk do të jemi në futbollin evropian sezonin e ardhshëm, andaj do të përqendrohemi t’ia dalim mirë në Kupat dhe ligë. Besoj në ta dhe ata e kanë arritur këtë besim timin me futbollin që kanë luajtur. Ne mund të jemi breshka dhe të tjerët lepuj, por unë ende mendoj se mund t’ia dalim më mirë”, ka thënë Moyes.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Moyes dëshiron Kupat e Anglisë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Moyes: Jam përpjekur të nënshkruaj me Van Bommel
» Moyes i lehtësuar pas fitores ndaj Spurs
» Kek: Besojmë në eliminim të Anglisë
» KB, lista përfundimtare e Anglisë
» Juventusi dëshiron Borriellon