Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Mourinho: Nuk mund të bëj transferime

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Mourinho: Nuk mund të bëj transferime  Empty
MesazhTitulli: Mourinho: Nuk mund të bëj transferime    Mourinho: Nuk mund të bëj transferime  I_icon_minitimeThu Jan 06, 2011 9:53 am

Trajneri i Real Madridit, Jose Mourinho ka bërë të ditur në një konferencë për shtyp mëngjesin e të mërkurës se ai nuk do të jetë në gjendje të transferojë ndonjë prej sulmuesve që i pëlqen atij.

“Klubi, pas investimeve të viteve të kaluara, dëshiron të vazhdojë por nuk mund ta blejë secilin lojtar. Unë paguhem që të punoj dhe të nxjerri çdo gjë nga lojtarët që i kam të gatshëm. Kam shumë lojtarë të mirë, por kam vetëm një sulmues të gatshëm, e ai është Benzema”.

“Unë e di se do të ketë spekulimeve deri në fund të janarit për shkak se dyert janë të hapura deri atëherë, por ky është grupi me të cilin do ta përfundoj sezonin”, u shpreh Mourinho.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mourinho: Nuk mund të bëj transferime
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Mourinho: Nuk ka transferime në janar
» Ancelotti: Do të bëj transferime
»  Nuk ka transferime për Liverpoolin
» 150 milionë euro transferime për Cityn
» Suspendohet Mourinho

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi