Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Zanetti sonte zhvillon ndeshjen e 700-të me Interin

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Zanetti sonte zhvillon ndeshjen e 700-të me Interin Empty
MesazhTitulli: Zanetti sonte zhvillon ndeshjen e 700-të me Interin   Zanetti sonte zhvillon ndeshjen e 700-të me Interin I_icon_minitimeSat May 22, 2010 3:45 pm

Zanetti sonte zhvillon ndeshjen e 700-të me Interin F.0522143619613_m

Javier Zanetti në finalen e sotme të Ligës së Kampioonëve kundër Bayern Munichut në Bernabeu do ta veshë fanellën zikaltër për të 700-tën herë dhe është krenar që kjo shifër vjen në një ndeshje shumë të veçantë.
"Jam krenar që kam luajtur kaq shumë ndeshje me të njëjtën fanellë. Dhe ta bëj këtë në këtë një ndeshje kaq të rëndësishme siç është kjo finale, do të thotë të krijosh histori".

"Sekreti është puna e palodhshme, dhe të kesh besim në të gjithë trajnerët të cilët i kam pasur", ka thënë Zanetti.

Kapiteni i Interit, i cili së fundi u la anash nga përzgjedhësi i kombëtares së Argjentinës, Diego Maradona, ka folur edhe për emocionet që ofron Liga e Kampionëve.

"Ndjenja ësthë e veçantë. Liga e Kampionëve është një garë shumë e veçantë. Kemi shumë emocione të fuqishme këtë vit dhe kështu do të jetë edhe sonte. Kam pasur shumë finale, por kjo do të jetë e veçantë. Por nuk do të përfundoj këtu, dua edhe në të ardhmen të vazhdoj të fitoj edhe shumë", ka përfunduar argjentinas
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Zanetti sonte zhvillon ndeshjen e 700-të me Interin
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Zanetti: Më i miri është kampion
» Reali barazon në ndeshjen e fundit
» Lakers mposhtin Bostonin në ndeshjen e gjashtë
» Zanetti: Benitez vazhdon aty ku ka mbetur Mourinho
» Pellegrini pranon: Sonte ndeshja e fundit