Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Udinese ndal Interin

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Udinese ndal Interin  Empty
MesazhTitulli: Udinese ndal Interin    Udinese ndal Interin  I_icon_minitimeMon Jan 24, 2011 7:22 am

Udinese ka ndalur hovin e Interit në ndeshjen e zhvilluar në Friuli, e cila përfundoi me rezultat 3-1 në të mirë të Friulianëve.

Ajo që në fillim u duk se do të ishte ecje e lirë nëpër natyrë për Interin, në fakt doli të ishte tmerr i vërtetë.

Nerazzurët e filluan më mirë takimin. Pas pasimeve të sakta në zonën e Udineses, një pasim i Thiago Mottas gjen të lirë reprezentuesin serb, Dejan Stankovic (16’), i cili shënoi për 1-0 me anë të një goditjeje precize.
Interi e dominoi në vazhdim takimin me Stankovic që tentoi përsëri nga distanca, por goditja e të cilit u ndal nga portieri fenomenal Samir Handanovic.

Udinese përgjigjet menjëherë më pas. Tifozët në këmbë i zgjoi Christian Zapata, i cili me anë të një goditjeje të fuqishme qëlloi portën e Interit, i ndihmuar dhe nga portieri katastrofal Luca Castellazzi (21’) për 1-1.
Mirëpo për t’ia tmerruar edhe më tej ndeshjen Leonardos u përkujdes Antonio Di Natale, i cili në mënyrë të përkryer realizoi një supergol nga 20 metra distancë, pas një goditje të lirë të akorduar në të mirë të Udineses (25’). Pjesa e parë përfundoi me rezultat 2-1.
Në fraksionin e dytë në fushë u pa vetëm një skuadër e ajo ishte Udinese. Pas tentimeve të shumta, i ndihmuar nga Asamoah, Maruizio Domizzi i cili qëlloi transferzalen në pjesën e parë shënoi për 3-1 dhe fitoren e madhe të Udineses.

Kjo fitore dëshmon edhe njëherë se Udinese momentalisht është skuadra më në formë në Serie A, përderisa Leonardos i dërgohet një mesazh i qartë se duhet ta përforcojë mbrojtjen e cila u tregua tejet, tejet fragjile në Friulli.

Pas javës së 21-të Interi ka 35 pikë në pozitën e pestë, me gjashtë pikë më pak se lideri Milan që duhet ta zhvillojë ndeshjen ndaj Cesenas, por Nerazzurët kanë një ndeshje më pak të zhvilluar. Udinese po rikthehet dalëngadalë në pozitat e larta të tabelës dhe tani ka 33 pikë, dy më pak se Interi në pozitën e pestë dhe pesë më pak se Roma në pozitën e dytë
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Udinese ndal Interin
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Kopenhaga ndal Barcelonën
» Përleshen Ibra dhe Onyewu, Milani ndal stërvitjen
» Hiddink nuk do ta drejtojë Interin
» Mourinho: Dua ta fitoj LK për Interin
» Mancini mbron Interin

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi