Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Anderson: Anglezët vrapojnë së tepërmi

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Anderson: Anglezët vrapojnë së tepërmi  Empty
MesazhTitulli: Anderson: Anglezët vrapojnë së tepërmi    Anderson: Anglezët vrapojnë së tepërmi  I_icon_minitimeMon Jan 24, 2011 2:29 pm

Ylli i Manchester United, Anderson, u ka ofruar futbollistëve anglez disa këshilla se si ata mund ta fitojnë Kupën Botërore.

Anderson thotë se lojtarët anglez vrapojnë së tepërmi dhe këshillon ata më shumë të pasojnë se sa të vrapojnë pa top.

“Forma është prioritet, por është e rëndësishme ta vendosësh topin në funksion. Ju nuk keni nevojë të vraponi nëpër gjithë fushën. Është më mirë të pasosh topin mirë nga një pikë në tjetrën. Topi mund të lëvizë më shpejt se ju, andaj duhet ta bëni futbollin më të thjeshtë dhe të pasoni topin sa më shumë që mundeni”, ka thënë Anderson.

“Në Angli, ndonjëherë njerëzit mendojnë se nuk jeni lojtar shumë i mirë nëse nuk vraponi shumë. Por, mendoj se kjo është një prej arsyeve se pse Anglia nuk ia del mirë në finalet e Kupës së Botës. Ata vrapojnë tepër”, ka shtuar braziliani.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Anderson: Anglezët vrapojnë së tepërmi
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» 8 milionë funte + Anderson = Di Maria?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajme nga Sporti-
Kërce tek: