Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Skulptura që ua përkujton fëmijërinë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Skulptura që ua përkujton fëmijërinë  Empty
MesazhTitulli: Skulptura që ua përkujton fëmijërinë    Skulptura që ua përkujton fëmijërinë  I_icon_minitimeTue Jan 25, 2011 7:37 am

Një vendparkim për mikun tuaj “me katër rrota” është bërë një punë goxha e vështirë këto ditë këtu te ne, kështu të gjithë shoferët kanë menduar të paktën një herë se ndihma është e mirëseardhur.

Frazën “I need a hand” (Më duhet një dorë, ose kuptimi, më duhet ndihmë) artisti Italian Lorenzo Quin e kuptoi shumë drejtpërdrejtë.

Në parkun Lane artisti vendosi një skulpturë katër metra të gjatë të quajtur “Vroom Vroom”. Skulptura paraqet një model të makinës Fiat 500 me të cilin luan një fëmijë, kështu që është paraqitur një dorë gjigante fëmijë duke e shtyrë makinën.

“Vroom Vroom paraqet pjesën time të pavarësisë, lirisë dhe rritjes. Fiat 500 është automobili i parë të cilin e kam blerë nga babai im, respektivisht me punën time. Kam punuar shumë, por jam ndjerë i lumtur kur e bleva makinën. Fitova diçka që vërtetë e doja me punën time”, tha Quinn, duke shtuar se ajo ka qenë dita kur ai është rritur dhe më nuk ka qenë i varur prej prindërve.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Skulptura që ua përkujton fëmijërinë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Kuriozitete-
Kërce tek: