Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Mourinho: Do të rikthehem në Angli

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Mourinho: Do të rikthehem në Angli Empty
MesazhTitulli: Mourinho: Do të rikthehem në Angli   Mourinho: Do të rikthehem në Angli I_icon_minitimeThu Jan 27, 2011 8:11 pm

Bosi i Real Madridit, trajneri më i mirë në botë, Jose Mourinho ka pranuar se ai dëshiron të rikthehet në Ligën Premier, pikërisht në kulmin e spekulimeve për një largim të tij në fund të sezonit.

“Unë kam vendosur të rikthehem në Angli. Unë nuk kam përgatitur asgjë të veçantë për të ardhmen time, unë thjeshtë dua të jem i kënaqur me punën time. Unë nuk kam preferenca sa u përket klubeve, qoftë Manchester United, Manchester City apo Chelsea. Unë dua ta rigjej kënaqësinë”.

“Unë nuk po them se Liga Premier është kampionati më spektakolar në botë, por është kampionati më mirë i organizuar…loja është fer dhe ekziston respekt enorm për kundërshtarin”, potencoi Mourinho për The Sun.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mourinho: Do të rikthehem në Angli
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Mourinho: Do të kthehem në Angli
» Sneijder: Mrekulli të rikthehem në Bernabeu
» Sneijder: Mund të rikthehem te Reali
» Mourinho: Nuk ka transferime në janar
» Mourinho: Do të largohem nga Interi

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi