Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Zyrtare: Pazzini transferohet te Interi

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Zyrtare: Pazzini transferohet te Interi  Empty
MesazhTitulli: Zyrtare: Pazzini transferohet te Interi    Zyrtare: Pazzini transferohet te Interi  I_icon_minitimeFri Jan 28, 2011 6:40 pm

Interi ka konfirmuar në faqen zyrtare se ka kompletuar transferimin e sulmuesit të Sampdorias, Giampaolo Pazzini.

“Giampaolo Pazzini është lojtar i Interit. Sulmuesi 26 vjeçar i cili ka 64 gola në Serie A, është transferuar në baza permanente nga Sampdoria dhe ai ka nënshkruar kontratë deri më 30 qershor, 2015. Pazzini do ta ketë fanellën me numër shtatë dhe do të prezantohet të shtunën”, shkruan në komunikatën e lëshuar nga klubi Nerazzur.

Nga ana tjetër vet protagonisti u shpreh tejet i kënaqur me transferimin, duke thënë: “Unë përshëndes gjithë tifozët e Interit, jam shumë i lumtur që jam këtu. Gjithçka është aq e mirë këtu, është befasi e mrekullueshme, emocion i mrekullueshëm. Unë kam ardhur, por nuk po mund të kuptoj atë që ka ndodhur”.

Interi nuk ka konfirmuar shumën e këtij transferimi, por flitet për një marrëveshje prej 12 milionë eurosh në dorë plus sulmuesin Jonathan Biabiany.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Zyrtare: Pazzini transferohet te Interi
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Pazzini: Interi nuk heq dorë nga titulli
» Zyrtare: Interi transferon Knasmullner
» Bartomeu: E lehtë të transferohet Cesc
» Pazzini lojtar i Interit?
» Ganso: Më dëshiron Interi

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi