Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

FBI: Më 1947 ranë “pjatat fluturuese” me 9 jashtëtokësorë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

FBI: Më 1947 ranë “pjatat fluturuese” me 9 jashtëtokësorë  Empty
MesazhTitulli: FBI: Më 1947 ranë “pjatat fluturuese” me 9 jashtëtokësorë    FBI: Më 1947 ranë “pjatat fluturuese” me 9 jashtëtokësorë  I_icon_minitimeMon Apr 11, 2011 11:56 am

FBI: Më 1947 ranë “pjatat fluturuese” me 9 jashtëtokësorë  11-humanoidi-44

Londër, 11 prill - Tri “pjata fluturuese” vërtetë kanë rënë afër qytetit Roswella, në shtetin amerikan New Mexico, më 2 korrik të vitit 1947. Pjatat ishin të formës së rrumbullakët, me pjesë të mesme të theksuar, me diametër rreth 15 metra, kurse në to kishte jashtëtokësorë.

Nëse deri tashti keni besuar në tregimin për jashtëtokësorët në Roswell, e nëse jo atëherë është dashur të merrni në konsideratë faktin se këto të dhëna nuk janë pohime të “burimeve të mirinformuara”, apo të të ashtuquajturve dëshmitarë, por të dhëna që gjenden në dokumentin zyrtar të FBI-së, të cilin dokumenti shefi i zyrës së FBI-së Guy Hottel ia kishte dërguar drejtuesit të tij kryesor në Washington në mars të vitit 1950, transmeton Daily Mail.

“Hetuesi i Aviacionit luftarak ka deklaruar se tri të ashtuquajtura pjata fluturuese janë gjetur në shtetin amerikan New Mexico...Në secilën nga këto objekte fluturuese ishin nga tre trupa me formë humanoide (njerëzore), por vetëm një metër të gjatë, të veshur me rroba metalike. Secili trup ishte i mbështjellë në mënyrë të ngjashme me rroba anti-G, që i përdorin pilotët e avionëve me shpejtësi të mëdha dhe pilotët provues”, thuhet në atë dokument.

Si arsye e rënies së këtyre objekteve fluturuese ceket fakti se qeveria amerikane në New Mexico kishte vendosur radar të fuqishëm, andaj besohet se radari ka penguar mekanizimin drejtues të këtyre objekteve fluturuese.

FBI: Më 1947 ranë “pjatat fluturuese” me 9 jashtëtokësorë  Article-1037471-00038C4E00000258-660_468x286
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

FBI: Më 1947 ranë “pjatat fluturuese” me 9 jashtëtokësorë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Karateistit i ranë pantallonat në aksion(Video)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Kuriozitete-
Kërce tek: