Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Gjatë vitit 2010 janë vrarë 102 gazetarë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Gjatë vitit 2010 janë vrarë 102 gazetarë  Empty
MesazhTitulli: Gjatë vitit 2010 janë vrarë 102 gazetarë    Gjatë vitit 2010 janë vrarë 102 gazetarë  I_icon_minitimeTue May 03, 2011 6:25 am

Gjithsejtë 102 gazetarë janë vrarë në vitin 2010, tetë më shumë se një vit më parë, tha Instituti Ndërkombëtar i Shtypit me seli në Vjenë.
Rajoni më i rrezikshëm për gazetarët ka qenë Azia me 40 gazetarë të vrarë, ndërsa pastaj vjen Amerika Latine me 32 të vrarë, thuhet në raportin e përvitshëm për lirinë e shtypit në botë.

Vendi më vdekjeprurës për gazetarët është Pakistani me 16 të vrarë. Meksika radhitet e dyta me 12, ndërsa Hondurasi i treti me 10 të vdekur, njofton RFE.

Shtatë gazetarë kanë vdekur në Evropë, dy në Rusi, dhe nga një në Greqi, Bullgari, Bjellorusi, Letoni dhe Turqi.

Instituti tha se në dekadën e kaluar janë vrarë gjithsejtë 788 gazetarë.

Iraku, me 177 vrasje, Filipinet me 96 dhe Kolumbia me 50 gazetarë të vrarë radhiten si vendet më të rrezikshme. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Gjatë vitit 2010 janë vrarë 102 gazetarë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Rusi: Janë vrarë 10 kryengritës në Çeçeni
» Të paktën 19 të vrarë në Kabul
» Të vrarë dhe të plagosur në Turqi
» Së paku 58 të vrarë në Irak
» Të paktën 26 të vrarë nga bombat në Bagdad