Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Zizo të martohet me Erleta Hotin?

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Zizo të martohet me Erleta Hotin?  Empty
MesazhTitulli: Zizo të martohet me Erleta Hotin?    Zizo të martohet me Erleta Hotin?  I_icon_minitimeTue Aug 30, 2011 5:45 pm

Kastro Zizo thotë se e dashura e tij e re, prezantuesja televizive Erleta Hoti, mund të jetë edhe bashkëshortja e tij e ardhshme.

Këngëtari, i cili vetëm disa ditë më parë ka pranuar se është në një lidhje “shumë të bukur dhe serioze”, më herët ka shijuar një martesë të dështuar. Por duket se ai ka krijuar ndjenja të fuqishme për të dashurën e tij të re dhe është gati të ‘rrezikojë’ edhe një herë.

“Mund të them vetëm që ndihemi shumë të lumtur të dy, ndihemi në qiellin e shtatë”, citohet të ketë thënë Zizo, përcjell Gazeta Shqiptare.

“Ajo mund të jetë çdo gjë për mua, pse jo dhe bashkëshortja, por prapë është ende herët për të folur për martesë”, ka shtuar më tej artisti.

Dyshja së fundi kanë shijuar pushime të përbashkëta në Dhërmi, ku edhe për herë të parë janë prezantuar si çift në sy të publikut. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Zizo të martohet me Erleta Hotin?
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Miloti martohet më 3 korrik
» Tajvanezja martohet me veten
» Tajvanezja martohet me vetveten
» Messi martohet në fund të qershorit

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi