Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Shërbimi sekret pakistanez ndihmon Talibanin?

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Shërbimi sekret pakistanez ndihmon Talibanin? Empty
MesazhTitulli: Shërbimi sekret pakistanez ndihmon Talibanin?   Shërbimi sekret pakistanez ndihmon Talibanin? I_icon_minitimeMon Jun 14, 2010 6:56 am

Shërbimi sekret pakistanez ndihmon Talibanin? F.0613162504147_m

Shërbimi sekret pakistanez ISI akuzohet për mbështetje më të madhe për Talibanin se sa është menduar me herët.
Një raport akademik britanik pohon se ka siguruar prova më konkrete që dëshmojnë lidhje të drejtpërdrejta midis agjencisë pakistaneze të inteligjencës - ISI - dhe Talibanëve në Afganistan.

Raporti nga LSE (Shkollën Ekonomike e Londrës), është i bazuar në intervista me komandantë të Talibanit në terren.

LSE thotë se ISI ka siguruar financim, trajnim dhe strehim të kryengritësve në një shkallë shumë më të mëdha se ç'ishte menduar më parë.

Raporti gjithashtu thotë se disa prej komandantëve të Taliban sugjerojnë se ISI ka përfaqësues të tyre edhe në mbledhjet e këshillit suprem të Talibanit.

Një zëdhënës ushtarak i qeverise se Pakistanit ka hedhur poshtë pretendimet si qëllimkëqija dhe të pabaza. /bbc/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Shërbimi sekret pakistanez ndihmon Talibanin?
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Mitrovica ndihmon Shkodrën
» Komisioni hetimor kërkon informacione nga Shërbimi Informativ
» Internet Explorer 10 sekret
» Dialogu, “top sekret” edhe për presidenten
» Molla sekret per vitalitetin e njeriut

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet-
Kërce tek: