Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Lëshohet në funksion teleskopi më i madh në botë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Lëshohet në funksion teleskopi më i madh në botë Empty
MesazhTitulli: Lëshohet në funksion teleskopi më i madh në botë   Lëshohet në funksion teleskopi më i madh në botë I_icon_minitimeMon Jun 14, 2010 7:10 am

Lëshohet në funksion teleskopi më i madh në botë F.0613180853115_m

Mbretëresha holandeze Beatrix ka lansuar teleskopin më të madh në botë, të emëruar LOFAR.
Teleskopi i avancuar ka mundësinë e dekodimin e rrezatimit të radio-frekuencave të valëve të ulëta, hulumtimit të ajrit kozmik, fushatës magnetike por edhe mundësinë e detektimit të rrezatimit i cili rrjedhë nga periudha e krijimit të yjeve të para në gjithësi.

Besohet se LOFAR (Low Frequency Array) do të mundësojë pamje krejtësisht të re dhe të ndihmojë në zbulimin e fshehtësive të shumta të saj.

Lëshohet në funksion teleskopi më i madh në botë Lofar1

Ndryshe, LOFAR përbëhet nga 25.000 radio antena të vogla të cilat janë të vendosura në 36 qendra në pjesën perëndimore të Holandës, më pas në Francë, Suedi, Britani të Madhe dhe Gjermani.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Lëshohet në funksion teleskopi më i madh në botë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Në Neonatologji lëshohet në punë sistemi i ri i oksigjenit
» Google Music Store pritet të lëshohet në vjeshtë?
» Fatlumi më i madh në Kinë
» Facebook bëhet më i madh se Google?
» Hamburgeri më i madh në botë

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Teknologjia-
Kërce tek: