Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Pienaar, më i paguari në histori të Evertonit

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Pienaar, më i paguari në histori të Evertonit Empty
MesazhTitulli: Pienaar, më i paguari në histori të Evertonit   Pienaar, më i paguari në histori të Evertonit I_icon_minitimeSun Jun 20, 2010 7:31 pm

Evertoni duket të ketë vulosur të ardhmen e Steven Pienaarit, pasi që e ka bërë atë futbollistin më të paguar në histori të klubit nga Godisson Park, duke larguar kështu interesimin e Tottenhamit për të.
Sipas Sunday Mirror, menaxheri i Evertonit, David Moyes, që është si radio-analist në Afrikën e Jugut, u takua me Pienaarin në kampin stërvitor të Afrikës së Jugut, ku dhe u bë oferta.

Moyes i ka ofruar kontratë të vlefshme 55.000 funte në javë Pienaarit, ndërsa ende është në pritje të përgjigjes. Nga ana tjetër Harry Redknapp ka bërë ofertë prej 10 milionë eurosh për reprezentuesin e Afrikës së Jugut, në mënyrë që ta sjellë atë te Tottenhami.Pienaar, më i paguari në histori të Evertonit Pienaar
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Pienaar, më i paguari në histori të Evertonit
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Dalglish: Dua 11 liderë ndaj Evertonit
» Histori e Letërsisë Shqiptare
» Bale, lojtari më i paguar në histori të Spursave
» Moratti: Ronaldo, më i miri në histori
» Tërmeti në Japoni, më i shtrenjti në histori