Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Schiavone fitoi në meçin më të gjatë në histori

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Schiavone fitoi në meçin më të gjatë në histori Empty
MesazhTitulli: Schiavone fitoi në meçin më të gjatë në histori   Schiavone fitoi në meçin më të gjatë në histori I_icon_minitimeMon Jan 24, 2011 7:30 am

Melbourne, 23 janar – Francezes Francesca Schiavone iu deshën plotë 4 orë e 44 minuta për të mposhtur rusen Svjetlana Kuznjecova (4:6, 6:1, 16:14) dhe pas 11 tentimeve të hyjë në çerekfinale të turneut të tenisit Australian Open.
Kjo kohë është rekorde për meçet në tenisin botëror të femrave sa i përket grand slam turneve. Rekordi kohor është ende në duar të Vicki Nelson Dunbar, e cila më 1984 në turneun në Richmond është përballur me Jean harpe në një meç që ka zgjatur 6 orë e 31 minuta.
Të përkujtojmë se meçin më të gjatë në konkurrencën e meshkujve e mbajnë John Ilsner dhe Nicolas Mahut, të cilit vitin e shkuar në turneun e Wimbledonet ka zgjatur 11 orë e 5 minuta. Ata patën luajtur tri ditë, kurse në fund pati fituar amerikani Ilsner.

Në takimet e tjera të sotme në Melbourne, vlen të përmendet edhe gjermania Andrea Petkovic (me prejardhje nga BeH), e cila mundi bindshëm rusen Maria Sharapova me 6:2 dhe 6:3, si dhe humbjen e amerikan Andy Rodick nga zvicerani me origjinë çeke Stanislas Wawrinka.

Momentalisht numri një i tenisit botëror, danezja Caroline Wozniacki pa probleme mundi latven Anastasija Sevastova.

Xhiroja 4 e Australian Open:

Novak Gjokoviq - Nicolas Almagro 6:3, 6:4, 6:0;
Tomash Berdych - Fernando Verdasco 6:4, 6:2, 6:3;
Roger Federer - Tommy Robredo 6:3, 3:6, 6:3, 6:2;
Stanislas Wawrinka - Andy Roddick 6:3, 6:4, 6:4.
Caroline Wozniacki - Anastasija Sevastova 6:3, 6:4;
Li Na - Viktorija Azarenka 6:3, 6:3;
Francesca Schiavone - Svetlana Kuznjecova 6:4, 1:6, 16:14;
Andrea Petkovic - Marija Sharapova 6:2, 6:3.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Schiavone fitoi në meçin më të gjatë në histori
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Roddick më tej, eliminohet Schiavone
» French Open: Schiavone fiton titullin
» Oktapodi Paul fitoi trashëgimtarin
» Italiani fitoi në lotari 248 milionë dollarë
» E shkroi “mini” ku s’duhet dhe fitoi një makinë

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi