Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Shtyhen për turistët

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Shtyhen për turistët  Empty
MesazhTitulli: Shtyhen për turistët    Shtyhen për turistët  I_icon_minitimeThu Jun 24, 2010 8:38 am

Shtyhen për turistët

Rihapja e tunelit të Kalimashit dhe shkurtimi i kohës së udhëtimit për në Shqipëri besohet se do t’i drejtojë atje shumicën e kosovarëve për t’i kaluar pushimet verore, mirëpo zyrtarë malazezë thonë se edhe oferta për t’i kaluar pushimet në Mal të Zi do të jetë më e mirë se vitin e kaluar.
Sekretari i ambasadës së Shqipërisë në Kosovë Florian Bulica tha se Shqipëria si çdo vit ka bërë paraqitjen e ofertës turistike. Ai thotë se edhe këtë vit do të ketë risi për të tërhequr sa më shumë turistë.Shtyhen për turistët  Ulqini1zk6

Ndërsa, Liljana Çukiç, menaxhere në Organizatën Kombëtare të Turizmit të Malit të Zi, thotë se oferta për t’i kaluar pushimet kosovaret në Mal të Zi do të jetë më e mirë se vitin e kaluar si në sektorin privat e po ashtu edhe në atë publik.

Ajo tha se Mali i Zi ka në dispozicion mbi 300 hotele me kapacitet prej 40.000 shtretër sipas standardeve më të larta ndërkombëtare.

Safet Gërxhaliu, nga Oda Ekonomike e Kosovës theksoi se rruga dhe rihapja e tunelit të Kalimashit do të ndikoj dukshëm në rritjen e numrit të pushuesve nga Kosova në bregdetin e Shqipërisë, por sipas tij nuk duhet anashkaluar as Ulqinin.

“Numri më i madh i pushuesve do të jetë drejt bregdetit shqiptar. Por nuk duhet anashkaluar as Ulqinin, pasi që rruga e shkurtuar për këtë anë, do të bëj të mundur që edhe këndej të ketë numër të konsiderueshëm të kosovarëve” tha Gërxhaliu.Shtyhen për turistët  K08-10-06-51
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Shtyhen për turistët
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Bisedimet shtyhen për të mërkurën
» Turistët pushojnë në tanke
» Sutienat përshëndesin turistët në tri gjuhë

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet-