Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Blanc trajner i ri i Francës

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Blanc trajner i ri i Francës Empty
MesazhTitulli: Blanc trajner i ri i Francës    	  Blanc trajner i ri i Francës I_icon_minitimeSat Jun 26, 2010 6:32 pm

Blanc trajner i ri i Francës F.0626140522683_m

Sipas L’Equipe, Laurent Blanc tashmë ka nënshkruar kontratë dyvjeçare me FFF (federatën franceze), për të marrë në drejtim kombëtaren franceze.
Edhe pse Blanc ishte zgjedhur në mënyrë jozyrtare si trajner i Francës para Botërorit, tani kjo është bërë edhe formalisht. Ka pasur spekulime se ai do të mund të refuzonte kombëtaren franceze, pas interesimit të Interit.

Laurent Blanc do të ketë detyrë të vështirë, pasi e pret një përfaqësuese në gjendje katastrofale dhe e posa eliminuar. Ai pritet të prezantohet edhe zyrtarisht si trajner i ri më 2 korrik. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Blanc trajner i ri i Francës
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Del Neri: Jam trajner i Juventusit
» Scolari trajner i Palmerias
» Iniesta: Një ditë, unë trajner i Barcës
» Maradona: Një ditë, trajner i Napolit
»  Batista konfirmohet trajner i Argjentinës