Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Cech: Jabulani është top normal

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Cech: Jabulani është top normal Empty
MesazhTitulli: Cech: Jabulani është top normal   Cech: Jabulani është top normal I_icon_minitimeSat Jun 26, 2010 6:43 pm

Cech: Jabulani është top normal F.0626120702809_m

Petr Cech ka thënë se Jabulani është një top shumë normal, duke dalë kështu përkundër kritikave që kanë shumica e portierëve që luajnë në Kupën e Botës.
“E kam të qartë se lojtarët janë në Kupën e Botës dhe secila humbje është e pakëndshme. Në këtë rast nuk është lehtë të kritikosh veten, më lehtë është të themi ta kritikosh topin, se ai është fajtor për gjithçka”.

“Kam pasur rast të luaj me Jabulani. Ka ndodhur në miqësoren kundër Turqisë. Nëse mund të vlerësoj brenda atyre 90 minutave, gjatë të cilës kohë pata shumë kontakte me të, atëherë mund të them se është një top normal”, ka thënë Cech. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Cech: Jabulani është top normal
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Cech mohon lidhjen me Real Madridin
» Ancelotti lavdëron formën e Petr Cech
» Cech: Jam i pamposhtur në FA Cup
» A janë rusët normal?! (Video)
» Cech: Chelsea kurrë nuk mposhtet