Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Cech: Jam i pamposhtur në FA Cup

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Cech: Jam i pamposhtur në FA Cup Empty
MesazhTitulli: Cech: Jam i pamposhtur në FA Cup   Cech: Jam i pamposhtur në FA Cup I_icon_minitimeSun May 16, 2010 7:27 pm

Petr Cech ishte i ngazëllyer për faktin që vazhdoi formën e tij të lartë në FA Cup ndaj Portsmouthit, përderisa Chelsea e fitoi trofeunCech: Jam i pamposhtur në FA Cup F.0516212225445_m

Cech ishte vendimtar në fitoren prej 1-0, duke ndalur një rast të Frederic Piquionne, para se të ndalonte penaltinë e Kevin Prince Boateng.

“Natyrisht, jam i ngazëllyer sepse e fituam ndeshjen, ne e dëshiruam fitoren, në mënyrë që të hyjmë në librat e historisë, ne jemi ekipi i parë i Chelseat që ka arritur të fitojë dy tituj, ndërsa jemi ndër të paktat ekipe që e ka mbrojtur atë titull”.

“Ishte FA Cup i imi i tretë, kurse më pëlqen të luaj në FA Cup, sepse kurrë nuk kam humbur një ndeshje të vetme në FA Cup.”, deklaroi Cech për faqen zyrtare të klubit.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Cech: Jam i pamposhtur në FA Cup
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Nani: Të mbesim të pamposhtur
» Cech: Jabulani është top normal
» Cech: Chelsea kurrë nuk mposhtet
» Cech mohon lidhjen me Real Madridin
» Ancelotti lavdëron formën e Petr Cech