Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Vajza që ka alergji nga uji

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Vajza që ka alergji nga uji Empty
MesazhTitulli: Vajza që ka alergji nga uji   Vajza që ka alergji nga uji I_icon_minitimeMon Nov 01, 2010 8:44 am

Vajza që ka alergji nga uji 31-alergji-12
Melbourne, 31 tetor – Prej 5 vjetësh lëkura e Ashleigh Morris nga Australia, nuk mund (dhe duhet) të vihet në kontakt me ujin të çdo temperatura, ndryshe paraqet simptomat e alergjisë së tillë si: skuqje, ënjtje, kruarje (të cilat më vonë kthehen në dhimbje).

Edhe djersa e saj e bën të ndihet keq. Simptoma që të çpn në këtë reagim të pazakontë quhet Aquagenic Urticaria, një sëmundje aq e rrallë dhe e panjohur nga të gjithë. Natyrisht Ashleigh lahet, por e bën këtë rrallë dhe sa më shpejt të jetë e mundur. Dushi i saj zgjat mesatarisht jo më shumë se një minutë.

Morris është prekur nga kjo sëmundje, pas një mahisje të bajameve, të shëruara me një dozë të fuqishme peniciline. Larg nga uji, ajo është duke studiuar për gazetari.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Vajza që ka alergji nga uji
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Shpenzon 11 mij euro qe te duket si vajza !!!!
» Vajza 10-vjeçare zbulon supernovën
» Vajza më leshtore në botë
» Lindi vajza dhjetëvjeçare
» Vajza xhirohet duke “fluturuar” në mal?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Kuriozitete-
Kërce tek: