Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Android dyfish më i popullarizuar se iOS në SHBA

Shko poshtë 
AutoriMesazh
beltii
Anëtarë i MG
Anëtarë i MG
beltii

<b>Postime</b> Postime : 15

Android dyfish më i popullarizuar se iOS në SHBA Empty
MesazhTitulli: Android dyfish më i popullarizuar se iOS në SHBA   Android dyfish më i popullarizuar se iOS në SHBA I_icon_minitimeWed Nov 03, 2010 8:43 am

Sipas rezultateve të fundit të kompanisë për analiza NPD, Android është dyfish më i adhuruar në mesin e blerësve të telefonave të ri të mençur sesa atij iOS i Apple.
Nëse mund t’i besohet kompanisë NPD, në tregun amerikan Android është dyfish më i popullarizuar se iOS. Në fakt, në tremujorin e tretë të këtij viti, prania e telefonave të mençur me Android në SHBA ka qenë 44%, derisa pajisjet me iOS kanë mbajtur 23%.

Pjesë të madhe e popullaritetit, Androidit i kanë sjellë “ikjet” nga Blackberry. Në fakt, derisa RIM në tregun amerikan gjatë vitit të kaluar ka mbajtur hiq më pak se 46%, pjesëmarrja e kompanisë këtë ka rënë në 22%. Arsyet kryesore të kësaj gjendje në treg hulumtuesit ia veshin numrit të madh të celularëve të mirë me Android, si dhe shpërndarjes në ofertë në një numër shumë të madh të operatorëve të telefonisë mobile.

Megjithatë, përkundër rritjes të jashtëzakonshme të Androidit, nëse shihen modelet e veçanta të celularëve, ata me Google OS megjithatë nuk janë më të shiturit. Në fakt, gjatë verës në SHBA iPhone 4 ka qenë telefoni më i shitur i mençur, pasuar nga BlackBerry Curve 8500.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Android dyfish më i popullarizuar se iOS në SHBA
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» LG paralajmëron 20 celularë me Android
» Rrjeti mobil me brez të gjerë çdo ditë e më i popullarizuar
» Android për automjete
» Android 2.2 super i shpejtë
» Gazetat digjitale në Android

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi