Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Facebook e di kur ndaheni nga partneri!

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Facebook e di kur ndaheni nga partneri! Empty
MesazhTitulli: Facebook e di kur ndaheni nga partneri!    	  Facebook e di kur ndaheni nga partneri! I_icon_minitimeWed Nov 03, 2010 7:27 pm

Facebook e di kur ndaheni nga partneri! F.1103151457597_m
Profilet në rrjetin social Facebook mund të zbulojnë shumë gjëra, madje edhe kur ju e mbaroni lidhjen me të dashurin / ën tuaj. Ky konstatim ka ardhur nga David McCandless, gazetar dhe ekspert i lajmeve grafike dhe autor i faqes informationisbeautiful.net.
McCandless ka ardhur në këtë përfundim pasi që i ka analizuar më shumë se 10 mijë profile në Facebook, ndërsa çiftet kanë dhënë shenja të ndarjes edhe para se kjo të ndodhë.

Sipas hulumtimit të këtij autori, thuhet se njerëzit më së shumti ndahen të hënave, para pushimeve të pranverës dhe verës, gjatë Krishtlindjeve, dhe gjatë periudhës së verës.

Thuhet se njëra prej shenjave që ndarja mes një çifti do të ndodh, është atëherë kur njëri nga partnerët fillon të postojë më rrallë fotografi të tjetrit në rrjetin më të madh social, i cili edhe në vendin tonë, është adresë ideale për promovimin e çifteve të reja në publik, si dhe vendi për të treguar se partnerët janë ndarë.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Facebook e di kur ndaheni nga partneri!
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Facebook zvogëlon shkronjat
» Bing integrohet me Facebook
» Facebook apo Sexbook?
»  Facebook edhe në Kinë?
» Mbyllja e Facebook, gënjeshtër!

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi