Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Grupi E: Shaqiri shënon, Bayerni më tej

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Grupi E: Shaqiri shënon, Bayerni më tej Empty
MesazhTitulli: Grupi E: Shaqiri shënon, Bayerni më tej   Grupi E: Shaqiri shënon, Bayerni më tej I_icon_minitimeThu Nov 04, 2010 6:14 am

Bayern Munich ka çmontuar CFR Clujin në transfertë, përderisa Roma arriti të shënonte fitore prej 3-2 ndaj Baselit në Zvicër.
Roma e filloi më mirë takimin. Jeremy Menez shënoi për 1-0 (17’) me anë të një goditjeje të bukur. Totti e dyfishoi rezultatin nga penaltia në 2-0 pas vetëm 26 minutash lojë.

Në pjesën e dytë të fuqishëm u rikthyen zvicëranët, të cilët zvogëluan epërinë në 2-1 me anë të Frei (69’) që realizoi me kokë nga afëria. Leandro Greco (76’) shënoi për Romën për rezultatin 3-1, kurse Xherdan Shaqiri (83’) pati fjalën e fundit në këtë takim, kur shënoi për 3-2 dhe rezultatin përfundimar nga afërsia.
Grupi E: Shaqiri shënon, Bayerni më tej Totti%20tekst
Bayerni arriti t’ia dalë ndaj Clujit me rezultat 4-0, falë një paraqitje fenomenale të Bastiani Schweinsteiger që asistoi dy herë për Mario Gomez (12’, 71’ dhe 24’), i cili realizoi hettrik. Muller në fund e vendosi rezultatin përfundimtar për 4-0 (90’).
Grupi E: Shaqiri shënon, Bayerni më tej Gomez%20tekst,
Bayerni në Grupin E ka 12 pikë dhe tashmë është kualifikuar në fazën tjetër dy xhiro pa përfunduar faza grupore, përderisa Roma, Cluji dhe Baseli do të luftojnë për pozitën e dytë në këtë grup.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Grupi E: Shaqiri shënon, Bayerni më tej
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Shaqiri, fotomodel i gjigantit "Nike"
»  Grupi C: Fitojnë Valencia dhe United
» Grupi i gjakut 0 mbron nga sulmi në zemër
» Torres shënon në fitoren e Chelseat
» Suarez shënon në fitoren e Liverpoolit

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi