Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Shaqiri, fotomodel i gjigantit "Nike"

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Shaqiri, fotomodel i gjigantit "Nike"  Empty
MesazhTitulli: Shaqiri, fotomodel i gjigantit "Nike"    Shaqiri, fotomodel i gjigantit "Nike"  I_icon_minitimeThu Mar 17, 2011 8:46 pm

Shaqiri, fotomodel i gjigantit "Nike"  17-shaqir4

Basel, 17 mars - Mesfushori kosovar Xherdan Shaqiri i ka ndjekur këshillat e fotografëve me përpikëri, sikur të ishte marrë me modelim gjatë gjithë karrierës. Ai nuk e pati problem të ndjekë këshillat e tyre që i thoshin të "bënte" një fytyrë të gëzuar, sikundër të bënte edhe fytyrën që e kishte bërë kur mori kartonin e kuq në ndeshjen e Ligës së Evropës kundër Spartakut të Moskës.
"Unë kam shumë kualitetet. Kjo punë e modelimit, do të përcillet me batuta nga bashkëlojtarët e mi në skuadër", ka thënë Shaqiri, shkruan "20 minuten.ch" të mërkurën.
Mesfushori kosovar ka prezantuar koleksionin e ri të këpucëve të futbollit të firmës "Nike", "Mercurial Vapor SuperFly III". Në ndeshjen kundër Grasshopperit, të dielën, ai për herë të parë do t'i veshë në ndonjë ndeshje zyrtare. Që nga prilli këpucët do të dalin në shitje.
Këpucët e Shaqirit janë edhe me emra. Ai në këpucë ka shënuar emrat e vëllezërve, Erdinit e Arianitit dhe motrës Medinës. Edhe pse 19-vjeçari ka një kontratë profesioniste ai ende jeton me familjen.
"Për fat të mirë nuk kam një të dashur, pasi do të ishte e vështirë të shënoja edhe emrin e saj në këpucë", ka thënë Shaqiri.
Shaqiri është duke u kërkuar nga skuadrat më të mëdha evropiane. Ai edicionin e kaluar me Baselin fitoi titullin e kampionit të Zvicrës dhe Kupën e Zvicrës. Kosovari njëherësh është edhe reprezentues i rregullt i Përfaqësueses së Zvicrës dhe me këtë të fundit vitin e kaluar u paraqit në Botërorin 2010 në Afrikë të Jugut.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Shaqiri, fotomodel i gjigantit "Nike"
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Grupi E: Shaqiri shënon, Bayerni më tej

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajme nga Sporti-
Kërce tek: