Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Rossonerët okupojnë Milanon

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Rossonerët okupojnë Milanon Empty
MesazhTitulli: Rossonerët okupojnë Milanon   Rossonerët okupojnë Milanon I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 9:58 pm

Interi ka pësuar humbje në derbin më të madh lokal në botë, Derbi della Madonnina, ndaj Milanit me rezultat minimal 1-0.
Takimi në të cilin priteshin gola të shumtë, në fakt ishte një sfidë tejet e baraspeshuar, me Milanin që shfaqi lojë shumë më të mirë se rivali i përbetuar Inter, të cilit definitivisht po i mungon mentaliteti Mourinho.

Kthehemi në ndeshje. Milani fillon furishëm ndeshjen, pasi që në rastin e parë dhe në kontaktin e parë me top të ish-sulmuesit të Interit, Zlatan Ibrahimovic, shkaktohet një penalti nga Marco Materazzi. Përgjegjësinë e mori Zlatan ‘Ibracadabra’ që nuk u tremb nga tifozët Nerazzur përballë tij, duke qenë tejet i ftohtë nga pika e bardhë për 1-0 dhe epërsinë e hershme të Milanit.

Ashtu siç e kemi cekur në analizat ekskluzive për këtë derbi, epërsia e hershme e Milanit ishte vrasëse për Interin. Milani me presionin e lartë mbi mesfushorët e Interit dhe me Thiago Silvën që nuk e lejoi të lëvizë Militon, e diktoi ndeshjen.
Rossonerët okupojnë Milanon Ibra(1)
Robinho ishte atraktiv për Rossonerët dhe gjëja e vetme që i mungoi ishte goli...

Përkundër epërsisë numerike në fushë, Interi nuk arriti që të barazojë rezultatin, falë një mbrojtje tejet solide nga skuadra kuq e zi me në krye sulmuesin Zlatan Ibrahimovic, i cili nuk u emocionua fare nga koreografitë speciale për të.

Pas javës së 12-të Milani e sheh veten në pozitën e parë me 26 pikë, një pikë më shumë se vendi i dytë Lazio dhe gjashtë më shumë se rivali i përgjakshëm Inter në pozitën e pestë.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Rossonerët okupojnë Milanon
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Strukturat paralele okupojnë dy gjykata në Zubin Potok

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajme nga Sporti-
Kërce tek: