Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Britaniku luan futboll që 63 vjet, tash është 75 vjeç

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Britaniku luan futboll që 63 vjet, tash është 75 vjeç Empty
MesazhTitulli: Britaniku luan futboll që 63 vjet, tash është 75 vjeç   Britaniku luan futboll që 63 vjet, tash është 75 vjeç I_icon_minitimeTue Nov 16, 2010 9:13 pm

Britaniku luan futboll që 63 vjet, tash është 75 vjeç F.1116180900447_m
Dickie Borthwick (75 vjeç) është futbollisti më i vjetër në Britani i cili luan rregullisht. Ai vrapon pas topit në 63 vitet e fundit, ndërsa filloi të luaj më 1947. Të dielën më 14 nëntor ai festoi ditëlindjen e 75-të.
“Herën e parë kur u pranova në punë e sigurova punën vetëm pse luaja futboll. Në intervistë për punë më pyetën se a luaja futboll. I thash po dhe menjëherë më pranuan”, kujton Dickie.
Thotë se i pëlqen të vrapojë për 90 minuta sa herë që i jepet rasti. Edhe pse me vite ka humbur shpejtësinë, thotë se mendjen e ka ende të kthjellët.

“Kam ndërmend të luaj derisa të më dëgjojnë këmbët. Vetëm një herë në jetë jam lënduar”, thotë Dickie.

Gjatë jetës ka shënuar më shumë se 400 gola dhe ka luajtur për 11 klube të ndryshme. Ai është tifoz i grupit të tij lokal Weymouth në të cilin punon kohë pas kohe. Menaxheri i klubit thotë se Dickie shpesh i bashkohet ekipit të tij në stërvitje. /
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Britaniku luan futboll që 63 vjet, tash është 75 vjeç
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Britaniku vallëzoi pesë ditë rresht pa u ndalur (Video)
» Janë ndërprerë tash për tash bombardimet ndaj Libisë
» Evropa tash për tash pa buxhet për vitin 2011
» Rruga jonë është e vështirë, sepse është pëpjetë, por ajo është e qartë, sepse është e drejtë
» Britaniku gjysh në moshën 29 vjeçare

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Kuriozitete-
Kërce tek: