Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Kosumi rrëfen udhëtimin nga AAK në PDK

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Kosumi rrëfen udhëtimin nga AAK në PDK Empty
MesazhTitulli: Kosumi rrëfen udhëtimin nga AAK në PDK   Kosumi rrëfen udhëtimin nga AAK në PDK I_icon_minitimeWed Nov 17, 2010 10:34 am

Kosumi rrëfen udhëtimin nga AAK në PDK 17kosumi_4
Prishtinë, 17 nëntor - Ish kryeminstri i Kosovës, Bajram Kosumi, ka rrëfyer përvojën e tij në politikë, si kryeministër, ndarjen e tij me AAK-në dhe bashkimin në PDK.
Gjatë një interviste për emisionin Interaktiv të KTV-së, ai ka folur edhe për arsyet që quan në dorëheqjen e tij duke ua hedhur tërthorazi fajin ndërkombëtarëve. Arsyeja e vetme, sipas Kosumit, është “ se ai insistonte ta dinte afatin e përfundimit të negociatave, të cilat dihej se do të fillonin, por nuk u dihej fundi”. Kosumi ka shtuar se ka mundur të merrte çfarëdo vendimi, por insistimi i tij për të përcaktuar afate kohore për statusin ka qenë kryesore e krijimit të pakënaqësive tek ndërkombëtarët.
Një arsye shtesë, sipas tij, ka mund të jetë edhe ideja se kush do ta mbaj flamurin e pavarësisë. Ai ka thënë se ka tre vjet që nuk ka qenë pjesë e vendimmarrjes në AAK sepse Aleanca sot nuk është partia për të cilën ishte themeluar. “Nuk mund ta definoj sot si ish-themelues i AAK-së. Nuk e njoh. Nuk u themelua të përfundonte kësisoj”, ka thënë Kosumi.
Kosumi ka folur edhe për përfshirjen e tij në listën e PDK-së për zgjedhjet e dhjetorit. Armiqtë e dikurshëm janë bërë miq në politikë, por Kosumi ka preferuar t’i quaj miq të gjithë politikanët e Kosovës e që, sipas tij, “i dallon me ta vetëm koncepti politik”. “Përfshirja ime në listën e PDK-së nuk është e rastësishme. Unë me shumicën prej tyre njihem që prej vitit 1980. Kam kaluar shumë kohë burg me disa drejtues të PDK-së, si Gani Kocin e Ramadan Avdiun, disa të tjerë i kam pasur bashkëpunëtorë në Partinë Parlamentare, ndërsa pas luftës kam qenë ministër në Qeverinë e Përkohshme të Hashim Thaçit”, ka thënë Kosumi.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kosumi rrëfen udhëtimin nga AAK në PDK
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Rrëfen i preri në fyt
» Aktivistë pro-palestinezë vazhdojnë udhëtimin për në Gaza
» Bajram Kosumi krijon Iniciativën Qytetare për Demokracinë

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet-
Kërce tek: