Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Parkimi më i tmerrshëm, bile edhe për një grua!

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Parkimi më i tmerrshëm, bile edhe për një grua! Empty
MesazhTitulli: Parkimi më i tmerrshëm, bile edhe për një grua!   Parkimi më i tmerrshëm, bile edhe për një grua! I_icon_minitimeSat Nov 20, 2010 8:30 am

Parkimi më i tmerrshëm, bile edhe për një grua! F.1119144222295_m
Nëse mendoni se keni problem me parkimin paralel, ndoshta do të ju kënaq një fakt se ka shoferë edhe më të këqij se ju.
Kësaj radhe nuk do të ju mërzisim me të dhëna statistikore dhe hulumtime por do të ju japim një shembull të parkimit dhe vetëm pasi ta shihni do të keni më shumë mirëkuptim për gabimet dhe stresin që e përjetoni çdo ditë në rrugë. https://www.youtube.com/watch?v=8K7BhctJzdY&feature=player_embedded
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Parkimi më i tmerrshëm, bile edhe për një grua!
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
»  Per ta harruar nje grua
» Faith e do një grua për presidente të Kosovës
» Besim Beqaj edhe ministër, edhe biznesmen
» Mashkulli bëhet grua, e prapë mashkull
» Ushqimi i shëndoshë për një grua të bukur dhe të shëndetshme

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Kuriozitete-
Kërce tek: