Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Guardiola preferon qetësinë para "El Clasicos"

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Guardiola preferon qetësinë para "El Clasicos" Empty
MesazhTitulli: Guardiola preferon qetësinë para "El Clasicos"   Guardiola preferon qetësinë para "El Clasicos" I_icon_minitimeSat Nov 20, 2010 9:15 am

Trajneri i Barcelonas, Pep Guardiola, preferon të mos flasë shumë para ndeshjes derbi të 29 nëntorit kundër Real Madridit. Sfida derbi mes Realit e Barcelonas, do të zhvillohet në "Camp Nou", ndërsa këto ballafaqime ndryshe njihen si "El Clasico". "Gjëja më e mirë në këtë fazë është qetësia. Nuk dua të flas për Cristiano Ronaldon apo Real Madridin. Jam vetjak. Unë dua të flas më shumë për sfidën e radhës me Almerian. Çdo El Clasico duket sikur e fundit dhe duket sikur bota do të përfundojë rreth saj. Ne vetëm do të mundohemi të tregojmë një ndeshje të madhe", thotë Guardiola, shkruajnë mediumet spanjolle.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guardiola preferon qetësinë para "El Clasicos"
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Guardiola: Ky ‘el Classico’, sikurse ai i kaluar
» Guardiola kërkon Robben?
» Guardiola: Sa më larg Realit!
»  Guardiola: ‘el Classico’, preferuam të hënën
» Guardiola: Mourinho, më i miri në botë

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi